Ingeniør energi og miljø

Frist

26 May 2022 23:59

By

Bergen

Organisjon

GC Rieber Eiendom AS

Stilling

Ingeniør energi og miljø

Ansettelse

Heltid

Arbeidstid

Dag

GC Rieber Eiendom setter bærekraft høyt i alle våre prosjekter, og sertifiserer nybygg og eksisterende bygg etter Breeam-standarden. Drift- og forvaltningsavdelingen samarbeider tett med markedsavdelingen i å møte kundens endrede behov. Vi er nå på jakt etter Ingeniør energi og miljø som blir sentral i den videre utviklingen av våre prosesser med fokus på tema som energi, miljø og bærekraft.

Som Ingeniør energi og miljø er dine viktigste oppgaver å være prosessdriver og prosjektleder for bærekraftig utvikling av vår bygningsmasse. Dette omhandler bl.a. energioptimalisering, gjennomføre ulike energi og miljøtiltak i bygningsmassen, holde dokumentasjonen oppdatert og bidra til gjennomføring av ulike sertifiseringer (Breeam in Use, Miljøfyrtårn, energimerkeordning etc.). Du skal avdekke, utrede og beskrive forbedringspotensialer innen bærekraftige, tekniske løsninger. Du blir en viktig støtte for organisasjonen, og vil få muligheten til å bidra i fremtidige nybyggprosjekter.

Vi ønsker at du har noen års relevant erfaring etter endt utdanning på høyskolenivå. Det er viktig at du har en forståelse av de tekniske anleggene, og infrastrukturen i byggene. Du kan har erfaring fra rådgivende miljøer, erfaring fra prosjektledelse eller tilsvarende roller. Det viktigste er likevel at du er genuint opptatt av å bidra til å finne de gode, bærekraftige løsningene.

Som person er du omgjengelig, engasjert og trives i kontakt med ulike type mennesker. Hos oss vil du jobbe i team, og må kunne samarbeide godt internt og eksternt. Du må være åpen for å lære, og å lære fra deg.

Du må kjenne deg igjen i våre verdier: Kreativitet – Driftighet – Ansvarlighet

Vi kan tilby deg en spennende stilling i et fremtidsrettet selskap med stor eiendomsportefølje og langsiktige utviklingsplaner. Du vil få gode muligheter til å påvirke rollen, og bidra i videre utvikling av sentrale prosesser i virksomheten.

Vil du være med på laget til Bergens ledende eiendomsutvikler?

Ved spørsmål kontakt Leder for drift og forvaltning, Alette Ellingsen (99327181), eller vår rådgiver hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164).
Kortfattet søknad med CV sendes snarest og senest innen 26. mai 2022. Søknader vurderes fortløpende. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

For fullstendig stillingsutlysning og søknad, klikk her.

Menu